IT & Webutveckling

Vi skapar moderna och intuitiva e‑handels- och belöningssajter, integrerar dem sömlöst med ev. APIer och uppfyller rigorösa krav inom informationssäkerhet.

Helhetsleverantör

Vi erbjuder en helhetslösning som inkluderar e‑handel, logistik och kundservice med allt ifrån betalmoduler till redundant driftsmiljö.

Oberoende av din IT-avdelning

Vi levererar projekt utan att du behöver vänta på att din egen IT-avdelning skall bli klara med det "strategiska initiativ" som låst upp dem de senaste 6 månaderna.

Bygger på världens största e‑handelssystem

Vi bygger våra e‑handels- och belöningsprojekt med en backend baserad på Magento – världens största open source-baserade e‑handelssystem. Ett stort open source-community gör att vi får valmöjligheten mellan att specialbygga själva eller ta del färdiga moduler från Magentos ekosystem. Våra backendutvecklare har erfarenhet av integrationer med en stor uppsättning system, inkl. flera affärssystem och olika typer av APIer.

Avancerad frontendarkitektur för moderna användargränssnitt

Våra e‑handels- och belöningsapplikationer byggs med API-baserad isomorfisk react, en JavaScript-baserad arkitektur som skapar förutsättningar för sömlösa och blixtsnabba användarupplevelser som möjliggör interaktivitet på en helt ny nivå.

Agil metodik för konstant förbättring

Vi använder agil metodik för att snabbt anpassa oss till och reagera på förändrade förutsättningar, vilket gör att vi hela tiden kan förbättra oss själva och de e‑handels- och belöningslösningar vi driver.

Vi sköter servrarna

Vi driftar alla våra system hos en professionell hostingpartner som är utrustad med hela fadderullan – full redundans inkl. multipla datacenter på separata geografiska platser (inom Sverige), redundanta internetanslutningar, UPS-utrustade eluppkopplingar, och daglig backup, med mera.

Utförlig säkerhetserfarenhet

Vi har lång erfarenhet av compliancefrågor inom informationssäkerhet efter att ha genomgått utförliga granskningar av några av våra uppdragsgivare, inkl. internationella flyg- el och kreditkortsföretag.