Experter på e‑handel sedan 1999

Vill du belöna dina kunder för att ha utfört en specifik handling, eller helt enkelt för att de är fantastiska? Vi har alla de verktyg som krävs för att bygga och driva en belöningsportal för lojalitetsprogram eller en e‑handelsbutik – en helhetsleverantör med ett team bestående av e‑handels-, webdesigns-, marknadsförings- och kundtjänstexperter. Vi kan hjälpa dig sätta upp en webshop så att du kan sälja dina produkter online, eller en belöningsportal som genererar kundlojalitet och reducerar churn rate.

Beroende på vilken studie du väljer att tro, och vilken bransch du tillhör, är det mellan 5 till 25 gånger dyrare att anskaffa en ny kund jämfört med att behålla en existerande. – Harvard Business Review

Glada kunder är lojala kunder

Kunder delar ofta och gärna med sig av sin upplevelse till andra. Så ge dem något positivt att prata om. Nöjda kunder är glada kunder och glada kunder återkommer för nya affärer. Därför är det smart att satsa på goda kundrelationer och belöning med fina kundupplevelser. Ge dina kunder något extra, gör dem glada. Överraska dem och få dem att känna sig speciella. Det kommer du tjäna på, både idag och imorgon. Faktum är att du genom en väl uppbyggd e‑handelslösning, ett poängprogram eller annan förmånsportal har du alla chanser i världen att själv ta poäng hos kunden. Och din insats är ofta mindre än det upplevda värdet för kunden.

Helhetslösning med dedikerad projektledare

Vi bygger och driftar sajten, köper in och lagerhåller produkterna, packar och skickar beställningarna, hanterar betalningsflöden och fakturering, samt sköter kundservice. Vi har alla verktyg som krävs för att sätta upp och driva ett belönings- eller e‑handelsprojekt. Genom att låta oss ta hand om hela värdekedjan får du en snabbare, mer kostnadseffektiv och adaptiv lösning som går att ta från idé till verklighet på kort tid. Som kund hos oss tilldelas du en dedikerad projektledare, som fungerar som din traffic manager. Tack vare detta slipper du ringa en massa samtal eller skicka fyra email bara för att få en sak gjord – tänk på din projektledare som din bästa polare här på Crossroads.

Hävstång i belöningskalkylen

Vårt mål är att alltid se till så att det upplevda värdet av en belöning överstiger dess kostnad, vilket ger er en viktig hävstångseffekt i ert arbete med kundlojalitet.

Använd vårt färdiga belöningssortiment

Vårt lager är knökfullt med spännande produkter och erbjudanden från massor av välkända varumärken. Allt detta kan vi enkelt addera till din e-butik eller belöningsportal. Och eftersom vi köper in stora volymer ger våra leverantörer oss riktigt schyssta priser, något som så klart även gynnar dig. Vi kan därför erbjuda hävstångseffekten du behöver för att skapa ett lönsamt belöningsprogram.

Har du redan egna produkter som du vill komplettera med vårt sortiment? Eller vill du kanske att vi ska skapa en butik med ett exklusivt utbud för ditt eget varumärke? Använd vårt lager för dina produkter eller låt oss sätta upp en dropship-integration för att automatisera logistikprocesserna. Det gör att beställningar med många produkter ändå bara blir en frakt, vilket i sin tur ger lägre kostnad, mindre miljöpåverkan och en bättre köpupplevelse för din kund.

Vi vet hur man bygger e‑handelsupplevelser

Vi skapar e‑handelslösningar och belöningsbaserade poängprogram där kundens köpupplevelse är viktigast av allt. Vår långa och breda erfarenhet inom design av lojalitets- och e‑handelswebbplatser samt vår avancerade, interaktiva webbsidesarkitektur gör att vi är övertygade om att du inte kommer bli besviken på lösningen vi bygger för dig.

Vi jobbar snabbt och effektivt. Här behöver du aldrig vänta flera månader på att någon separat IT-avdelning ska byta ut en bild eller ändra ett typsnitt. På Crossroads finns all kompetens under ett och samma tak. Vi servar dig dygnet runt och vi är nästan lika snabba som blixten.

Beslutsstöd och mätbarhet

Vi vet att ett skarpt affärssinne och god analytisk förmåga är avgörande för att förbättra kundlojaliteten och utveckla e‑handelsprojekt. Med våra analytiker och utvecklare får du tillgång till all information du behöver för att dina projekt ska implementeras med datastyrda beslut. Överlåt den dagliga driften till våra projektledare. Du kan vara trygg med att vi uppdaterar dig med det viktigaste i form av en sammanställning varje månad. Tack vare vårt smarta verktyg får du då en djupdykning vad gäller KPI och annat som är värt att veta.

Vår verktygslåda

Det vi erbjuder beskrivs bäst med en enkel verktygslåda. I den har vi samlat allt som behövs för att kunna designa, utveckla och bygga e‑handelslösningar och belöningsprogram, som resulterar i lojala kunder. I verktygslådan finns också den viktiga supporten och kundservicen som vi också kan driva för att maximera köpupplevelsen. Låt oss ta hand om alltihop eller välj några enstaka delar som du vill fokusera på. Oavsett hjälper vi dig att skapa anpassade lösningar för just det du behöver och vill uppnå, som gör skillnad både för dig och din kund.

Design & Användarupplevelse

Våra UX/UI-designers har lång erfarenhet av att skapa användarupplevelser och gränssnitt för belönings- och e‑handelsflöden i världsklass.

IT & Webutveckling

Vi skapar moderna och intuitiva e‑handels- och belöningssajter, integrerar dem sömlöst med ev. APIer och uppfyller rigorösa krav inom informationssäkerhet.

Inköp & Leverantörshantering

Vårt sortiment innehåller tusentals spännande produkter och tjänster från välkända varumärken, inklusive såväl fysiska som digitala produkter, presentkort och mycket mer. Låt oss sköta inköp och partnerhantering och dra nytta av våra skalfördelar.

Försäljning & Marknadsföring

Vi har mer än 15 års erfarenhet från e‑handel och digital marknadsföring. Er dedikerade projektledare tar hand om allt som har med prissättning, kampanjhantering, nyhetsbrev/marknadsföringsautomation samt data-driven digital annonsering att göra.

Lager & Logistik

Vi hanterar lagerhållning av produkter samt plock-och-pack och utskick av beställningar i er belönings- eller e‑handelsbutik via vårt integrerade logistikcenter.

Ekonomi

Genom att låta oss ta rollen som den juridiska säljaren i ditt belönings- eller e‑handelsprojekt slipper du hantera juridiskt ansvar, betalningsflöden och integrationer med affärssystem, samt moms- och tullhantering.

Kundservice

Vår kundservice-avdelning hjälper era kunder med produkt- eller orderfrågor, returhanteirng och ev. andra frågor de har via mail, chat eller telefon.

Våra lösningar

Vill du komma igång med ett e‑handelsprojekt utan att behöva skaffa flera underleverantörer och hålla på med kostsamma och komplexa integrationer? Behöver du någon som kan ta hand om hela värdekedjan för belöningar i lojalitetsprogram?

Case

Läs mer om hur vi hjälper flygbolaget SAS generera kundlojalitet med en helhetslösning för poänginlösen, eller hur vi integrerade lojalitetsgenererande erbjudanden och mervärden i kundresan hos energibolaget E.ON.