Våra partners

Crossroads leverantörer kännetecknas av starka varumärken med produkter och tjänster av hög kvalitet. Vi väljer ut erbjudanden från etablerade leverantörer som samverkar och stärker våra kunders egna varumärken. Crossroads studerar kontinuerligt vilka produkter och tjänster som besökarna på webben intresserar sig för vilket skapar ett mycket bra underlag för kommande urval av produkter och tjänster.

Vi ställer stora krav på oss själva och på våra partners eftersom de produkter och tjänster som ska levereras måste förmedla mervärde och kvalitet. Crossroads kunder vill kontinuerligt kunna få relevant statistik från deras kampanjer och erbjudanden. Vi mäter därför i våra webbapplikationer hur slutkonsumenten agerar och interagerar i våra webbshoppar. Detta ger oss en mycket god bild av hur kampanjer och övrig försäljning går.

Som partner eller leverantör till Crossroads kan du ta del av många förmånliga affärer. Med hjälp av vårt kontaktnät kan vi sammanlänka många kunder och leverantörer som i sin tur bildar en sund och bra affär för båda parterna.

VILL NI BLI VÅR PARTNER?

Kontrollfråga