Kundservice/Ekonomi (gärna dansk- eller finsktalande)

Vill du bli en del av ett växande bolag där du får möjlighet att vara delaktig i allt som händer? Hos oss får du arbeta med lojalitets- och e-handelslösningar för flera av Nordens största och mest välkända företag och varumärken som t.ex. SAS, E.ON, American Express, Handelsbanken, Mastercard och Klarna.

Om Crossroads

Crossroads har utvecklat belönings- och e-handelslösningar för några av Skandinaviens största företag sedan 1999. Vi erbjuder en helhetslösning där vi tar hand om hela flödet från ax till limpa. Vi designar och utvecklar sajten, köper in och lagerhåller produkterna, packar och skickar beställningarna, hanterar ekonomi med betalning och fakturering, samt driftar kundtjänsten.

Vi sitter i en tusen kvadratmeter stor takvåning i Gamlestadens fabriker. Förutom trevliga kollegor ingår både biljardbord och PS4-hörna, och vi vågar garantera extra gott kaffe från vår fina kaffebar.

Om rollen

Hos oss blir du en resurs i ett litet team med serviceinriktade och dedikerade kollegor som brinner för kundrelationen. Vi besvarar frågor från våra kunder via telefon och chatt och dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av:

  • Problemlösning för kunder (Leveransproblem, Returhantering, Reklamationer)
  • Enklare tull-administration
  • Övriga administrativa uppgifter

Om dig

Vi tror att du är en skön person som gillar varierande arbetsuppgifter i en miljö med högt tempo under högsäsong. Du drivs av att ständigt försöka vända ett problem till en bra kundupplevelse.

Som kommunikationsninja uttrycker du dig oklanderligt och effektivt i tal och skrift. Dessutom älskar du att effektivisera och kontinuerligt förbättra rutiner och verktyg för att kunna leverera en bättre kundupplevelse snabbare.

Krav

  • Svenska i tal och skrift
  • Hjärta för personlig service

Vi tycker din ansökan är extra intressant om du

  • Talar och skriver danska eller finska
  • Har grundläggande kunskaper i Microsoft Office
  • Har tidigare erfarenhet av arbete i CMS- och/eller affärssystem

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Arbetstider: 30-40h
Lön: Fast lön
Benefits: Sjukvårdsförsäkring, gratis busskort eller en cykel, generöst friskvårdsbidrag, m.m.

Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan till oss med detsamma!