Kundservicemedarbetare (🇸🇪+🇩🇰)

Är du kundservice-magiker? Nu söker vi dig som brinner för kundmötet, talar flytande svenska och danska eller finska och vill hjälpa till att assistera kunder i de lojalitetsprogram vi driver från vårt kontor i Göteborg.

Om Crossroads

Crossroads har utvecklat belönings- och e-handelslösningar för några av Skandinaviens största företag sedan 1999. Vi erbjuder en helhetslösning där vi tar hand om hela flödet från ax till limpa. Vi designar och utvecklar sajten, köper in och lagerhåller produkterna, packar och skickar beställningarna, hanterar ekonomi med betalning och fakturering, samt driftar kundtjänsten.

Vi sitter i en tusen kvadratmeter stor takvåning i Gamlestadens fabriker. Förutom trevliga kollegor ingår både biljardbord och PS4-hörna, och vi vågar garantera extra gott kaffe från vår fina kaffebar.

Om rollen

Hos oss blir du en resurs i ett litet team med serviceinriktade och dedikerade kollegor som brinner för kundrelationen. Vi besvarar frågor från våra kunder via telefon och chatt och dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak att bestå av:

  • Problemlösning för kunder (Leveransproblem, Returhantering, Reklamationer)
  • Enklare tull-administration
  • Övriga administrativa uppgifter

Om dig

Vi tror att du är en skön person som gillar varierande arbetsuppgifter i en miljö med högt tempo under högsäsong. Du drivs av att ständigt försöka vända ett problem till en bra kundupplevelse.

Som kommunikationsninja uttrycker du dig oklanderligt och effektivt i tal och skrift. Dessutom älskar du att effektivisera och kontinuerligt förbättra rutiner och verktyg för att kunna leverera en bättre kundupplevelse snabbare.

Krav

  • Svenska i tal och skrift
  • Hjärta för personlig service

Vi tycker din ansökan är extra intressant om du

  • Talar och skriver danska
  • Har grundläggande kunskaper i Microsoft Office
  • Har tidigare erfarenhet av arbete i CMS- och/eller affärssystem

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Arbetstider: Hel- eller deltid
Lön: Fast lön
Förmåner: Sjukvårdsförsäkring, generöst friskvårdsbidrag, m.m

Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan till oss med detsamma!