Grafisk formgivare (50%)

Vill du bli en del av ett växande bolag där du får möjlighet att vara delaktig i allt som händer? Hos oss får du vara med och skapa lojalitets- och e-handelslösningar för flera av Nordens största och mest välkända företag och varumärken som t.ex. SAS, E.ON, American Express, Handelsbanken, Mastercard och Klarna.

Om Crossroads

Crossroads har utvecklat belönings- och e-handelslösningar för några av Skandinaviens största företag sedan 1999. Vi erbjuder en helhetslösning där vi tar hand om hela flödet från ax till limpa. Vi designar och utvecklar sajten, köper in och lagerhåller produkterna, packar och skickar beställningarna, hanterar ekonomi med betalning och fakturering, samt driftar kundtjänsten.

Vi sitter i en tusen kvadratmeter stor takvåning i Gamlestadens fabriker. Förutom trevliga kollegor ingår både biljardbord och PS4-hörna, och vi vågar garantera extra gott kaffe från vår fina kaffebar.

Om rollen

Hos oss kommer du att arbeta nära andra designers, utvecklare och produktägare för att ta fram olika lösningar för web, ofta men inte uteslutande i en e-handelskontext. Du kommer i rollen som grafisk designer att få stort inflytande vid framtagandet av nya sajter, från wireframe till färdigt koncept. I rollen ingår också att ta fram material till de sajter vi utvecklat, material så som bilder och banners, rörligt material, retouch av produktbilder, mailutskick och illustration.

Om du brinner för digitala upplevelser och lojala kunder vet vi att du kommer trivas hos oss.

Om dig

Vi tror att du förmodligen är i början av din karriär. Du har har avslutat dina designstudier – kanske frilansar du lite, men du vill nu hitta ett fast gig att växa i. Du har ett starkt intresse för design, en nyfiken inställning till UX och besitter förmågan att förklara och motivera de beslut du tagit under designprocessen.

Du tycker om att ta egna initiativ, tänker proaktivt och tycker om att arbeta tätt tillsammans med produktägare och utvecklare för att driva projektet framåt och leverera en så bra produkt som möjligt.

Krav

  • Erfarenhet av Sketch, Adobe XD, Figma, Framer, Marvel eller annat liknande verktyg
  • Goda kunskaper vad gäller Adobe-suiten
  • Erfarenhet av att designa användarupplevelser för web och/eller native-plattformar

Vi tycker det är extra bra om du har

  • Förståelse för hur grundläggande koncept inom webdesign fungerar, såsom HTML/CSS
  • Erfarenhet av animation/videoredigering, t.ex. i Adobe After Effects

Har du även

  • Erfarenhet av fotografering

… så är det bra, men absolut inget krav!

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Arbetstider: Deltid 50% (20h arbetsvecka)
Lön: Fast lön
Förmåner: Sjukvårdsförsäkring, gratis busskort eller en cykel, generöst friskvårdsbidrag, m.m.

Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan med portfolio till oss med detsamma!