Frontend-utvecklare: React

Vill du bli en del av ett växande bolag där du får möjlighet att vara delaktig i allt som händer? Hos oss får du vara med och skapa lojalitets- och e-handelslösningar på en modern frontend-stack för flera av Nordens största och mest välkända företag och varumärken som t.ex. SAS, E.ON, American Express, Handelsbanken, Mastercard och Klarna.

Om Crossroads

Crossroads har utvecklat belönings- och e-handelslösningar för några av Skandinaviens största företag sedan 1999. Vi erbjuder en helhetslösning där vi tar hand om hela flödet från ax till limpa. Vi designar och utvecklar sajten, köper in och lagerhåller produkterna, packar och skickar beställningarna, hanterar ekonomi med betalning och fakturering, samt driftar kundtjänsten.

Vi sitter i en tusen kvadratmeter stor takvåning i Gamlestadens fabriker. Förutom trevliga kollegor ingår både biljardbord och PS4-hörna, och vi vågar garantera extra gott kaffe från vår fina kaffebar.

Om rollen

Hos oss blir du en del i ett vasst team och arbetar med en isomorfisk React-stack mot ett API-lager (GraphQL/REST) ovanpå e-handelsplattformen Magento. Inom teamet kommer du få ett roligt, kreativt och stimulerande arbete med spännande projekt där egna initiativ uppskattas och dina idéer och inspel värdesätts högt.

Om du brinner för digitala upplevelser och lojala kunder vet vi att du kommer trivas hos oss.

Om dig

Vi tror att du har minst ett par års erfarenhet av javascript-fokuserad frontendutveckling med avancerad CSS. Du drivs av möjligheten att utvecklas och tycker om att tackla utmaningar. Du är en nyfiken, ivrig problemlösare som gärna anammar nya tekniker, verktyg och metoder som kan göra ditt arbete effektivare och kundupplevelsen i produkten bättre.

Du tycker om att ta egna initiativ, tänker proaktivt och tycker om att arbeta tätt tillsammans med produktägare och UX-designer för att driva projektet framåt och leverera en så bra produkt som möjligt.

Krav

  • Gedigen erfarenhet av javascript-fokuserad frontendutveckling
  • Mycket god förståelse för, och erfarenhet av att bruka, modern (ES6+) Javascript
  • Förmåga att skriva högkvalitativ CSS utan färdiga ramverk

Vi tycker det är extra bra om du har

  • Tidigare erfarenhet av React eller liknande ramverk
  • Tidigare erfarenhet av Redux eller liknande statehantering
  • Tidigare erfarenhet av Sass eller liknande CSS pre-processor
  • Ett intresse av — och öga för — UX-design

Har du även

  • Kunskaper inom PHP samt MySQL
  • Tidigare erfarenhet av Magento

… så är det bra, men absolut inget krav!

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Arbetstider: 40h arbetsvecka (3h flex per dag och möjlighet att arbeta hemifrån vid behov)
Lön: Fast lön
Förmåner: Sjukvårdsförsäkring, gratis busskort eller en cykel, generöst friskvårdsbidrag, m.m.

Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan till oss med detsamma!