Karriär

Vi välkomnar kreativa talanger som med stort driv och mycket engagemang vill vara med och ta fram e‑handels- och belöningslösningar för flera av Nordens största varumärken. Här bygger vi e-butiker och poängprogram som gör stor skillnad för våra kunder och våra kunders kunder. Mervärden som gör att de kommer tillbaka och stannar kvar.

Bli en av oss!

Vi älskar det vi gör och är riktigt bra på det. Förmodligen bäst i Norden. Så om ditt hjärta klappar lite extra för nöjda kunder och e‑handelslösningar som ligger i framkant är Crossroads förmodligen arbetsplatsen för dig också.

Vi sitter i en tusen kvadratmeter stor takvåning i Gamlestadens fabriker. Förutom trevliga kollegor ingår både biljardbord och PS4-hörna, och vi vågar garantera extra gott kaffe från vår fina kaffebar. Här är det på riktigt kul på jobbet! Välkommen med din ansökan!

Lediga tjänster

Frontend-utvecklare: React

Nu söker vi fler frontend-utvecklare som brinner för bra kundupplevelser (och kanske e‑handel och kundlojalitet) lika mycket som vi gör.

Kundservicemedarbetare (🇸🇪+🇩🇰 / 🇸🇪+🇫🇮)

Är du kundservice-magiker? Nu söker vi dig som brinner för kundmötet, talar flytande svenska och danska eller finska och vill hjälpa till att assistera kunder i de lojalitetsprogram vi driver från vårt kontor i Göteborg.

Backend-utvecklare

Vi letar efter backend-stjärnor som delar vår passion för att skapa kraftfulla och skalbara e-handels och kundlojalitetslösningar.

Java-backend-utvecklare

Vi letar efter backend-stjärnor som delar vår passion för att skapa kraftfulla och skalbara e-handels och kundlojalitetslösningar.

Generösa förmåner

Flexibel sjukförsäkring

Vi erbjuder en rad uppsättning försäkringar för våra anställda, inkl. olycksfallsförsäkring, sjukvårds- och pensionsförsäkring med personlig rådgivning. Sjukvårdsförsäkringen inkluderar köföreträde till specialistvård och är mycket uppskattad.

Friskvårdsbidrag

Vi vill att våra medarbetare skall må bra. Därför ger vi alla våra anställda ett generöst friskvårdsbidrag, som de kan investera i sin egen hälsa.

Cykel eller spårvagn?

Crossroads medarbetare kan välja mellan ett kollektivtrafik-kort eller en cykel som löneförmån.

Förmånliga personalköp

Medarbetare handlar från hela vårt sortiment till inköpspris.